Bekijk de stranden van Barcelona op de fiets

BornBike biedt een fietstocht waar je Barcelona´s cultuur kunt verkennen,het is zeker een avontuurlijke en plezierige ervaring. Ontdek de geschiedenis, de evolutie en de schoonheid van de havens, stranden en de inspirerende sfeer van de ‘wijken’ nabij het strand.

BornBike biedt 15% korting voor klanten van Oh-Barcelona.com
15%
meer informatie

Denk je aan een reis naar Barcelona? Om de bovenstaande korting te ontvangen moet u een klant zijn van Oh-Barcelona.com en een accommodatie boeken.

Zie meer beschikbare kortingen in Barcelona

BornBike biedt een fietstocht waar u Barcelona maritieme cultuur kunt ontdekken, het is zeker een avontuurlijke en plezierige ervaring. Ontdek de geschiedenis, de evolutie en de transformatie van de havens, stranden en de geanimeerde sfeer van de ‘wijken’ nabij het strand.

BornBike brengt zijn eigen stijl in de wereld van Barcelona fietstochten – vriendelijk en leuk! Je hoeft alleen maar te trappen op je pedalen, en geniet van deze tour die gemaakt is om te genieten tot het maximale.

Route van de Beach Bike Tour

De tour begint bij het monument van Columbus aan het einde van Las Ramblas. Vanuit daar zul je verder gaan naar Port Vell, de drukke haven vol met jachten en zeilboten. Je fietst vanzelf door de oude wijk van Barceloneta, waar je de indrukwekkende Palau del Mar passeert en door de smalle kronkelende straatjes van het oude vissersdorp rijdt. Vevolgens fiets je naar het strand en via de sfeervolle boulevard naar Port Olympic.

FOTO BEACH TOUR Nº1  EN BAIXA

Als je doorgaat naar de andere haven, zul je de richting het rustige Parc Diagonal Mar gaan en daar genieten van de aanblik van het Forum-gebouw, voordat je verder fietst naar de nieuwe wijk van Barcelona, Poblenou. Vanaf daar fiets je terug richting Villa Olympica, en uiteindelijk belandt je in het groen van Parc de la Ciutadella.

De route van de tour is vrijwel geheel rustig met weinig verkeer, fietspaden en voetgangersgebieden waardoor de tocht voor alle leeftijden veilig is.

Je wordt begeleid door ervaren gidsen die de stad en haar geschiedenis op hun duimpje kennen. Tijdens de tour maken ze vele stops om te luisteren, kijken en genieten van elk punt waar je foto’s kunt maken. Zorg er dus voor dat je leuke herinneringen hebt voor later!

De tour is inclusief:

– Fietsverhuur
– Gids
– Een drankje
– Helmen en gratis kinderzitjes

Bornbike beach tour beach-tour4
Tips

Neem tijdens de zomermaanden zonnebrandcrème mee. De fietstocht duurt drie uur lang, dus je wordt 3 uur lang blootgesteld aan de zon. Ondanks dat een flesje water is inbegrepen bij de tour, is het handig om zelf ook een mee te nemen. Trek ook makkelijke, comfortabele kleding aan.

clockOpeningstijden

Het hele jaar door, je kan kiezen om 11:00 uur of 16:00 uur. Behalve 25-26 december en 1 januari.

clockTalen

Castellano English Deutsch Italiano French Catalan
Spaans, Engels, Duits, Italiaans, Frans en Catalaans. (andere taal? Bel even met BornBike)

euroBetaalmethoden

Contant of met creditcard

homeAdres

BORNBIKE
Carrer de la Marquesa, 1
08003 Barcelona

globeKaart

Klik hier voor de kaart

Hoe kom ik er

Metro Barceloneta image ( 50 meter van Bornike)
Estacion de Franca (200 meter)

Opmerkingen

Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de tour aanwezig bent.

De tour duurt 3 uur
Prijs: Volwassen: €22
Kinderen: €20

Bij zonnig weer, denk aan bescherming. Draag degelijke fietskleding/schoenen. Bij regen gaan de tours gewoon door, maar er worden dan regenjassen verstrekt.

Hoe te boeken met Oh-Barcelona.com
15%

Boek nu jouw accommodatie om de kortingen te ontvangen,klik hier!

Bespaar tot 30% met onze Oh-Barcelona.com kortingen, klik hier!

Hoe te boeken met Bornbike
Website
Telefoon: (+34) 93 319 00 20
Email: info@bornbikebarcelona.com

1 REACTIE

  1. Fietsen in Barcelona is sowieso te gek. Heb het vorig jaar bij Baja Bikes geprobeerd in Barcelona en begin januari met hun in Rome. Ook daar is fietsen met een gids geweldig. Een aanrader!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here